Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Welkom in de showbizz

Het gaat deze week over beroepen. De jongens van hout en metaal moeten een artikel schrijven over iemand met een interessant beroep, een held eigenlijk.

Dat er geen hout of metaal in hun teksten voorkomt, verbaast me niet. Ze zijn hoogstens veertien, ze kunnen nog alle kanten op. Ik zie dat ze massaal kiezen voor Youtubers. Hun leefwereld zeker? Het is begrijpelijk dat ze voor een beroep in de spotlights gaan. Ik hoop ook nog altijd op een carrière in de showbizz.

Ze werken goed. Zoeken vlijtig informatie op het internet, beantwoorden de vragen die ik op voorhand had opgesteld, schrijven hun zinnen met hoofdletters en leestekens. Ik vind het bemoedigend dat ze niet enkel over mannen schrijven. “Kenzie Revees is 23 jaar, ze maakt filmpjes. Ze doet dit beroep nu 3 jaar. Ik zou het zeker doen in de toekomst.”

Ze hebben me allemaal een foto gestuurd van hun held. Afgeborstelde jonge mensen. Ik check op Google of ze hun namen juist hebben gespeld. Ik zoek en vind dat het eigenlijk Reeves is.

Ik vind ook dat het stuk voor stuk pornoacteurs zijn.

Maandag zal ik vertellen over uitbuiting en de problematische invloed van een gemediatiseerde benadering van seksualiteit. Vandaag gniffel ik en ben ik trots dat ik me eindelijk meer leerkracht dan leerling voel.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: