Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Welkom

Oppervlakkigheid is mij wel vaker verweten. Maar ja wat wil je, gelukkige jeugd in de jaren tachtig, toen onze voetbalploeg altijd won, alle schandelijke zaken die onze natie had uitgevreten netjes onder de mat werden geveegd en de laatste rare kronkels in de geschiedenis met de val van de muur zouden worden rechtgetrokken. Ja, dan ga je het in de kleine dingen zoeken. Dan voel je niks bij Sehnsucht en Weltschmerz. Dan wil je gewoon lekker aan het werk.

Dit is de blog van Marjon Meijer (1981), voormalig marketinggeval en beginnend leerkracht. Hier vind je werkgerelateerde blogposts. In de breedste zin van het woord. Want waar begint werk en vooral: waar houdt het op?

Ik werk zelf heel graag en vind het geweldig wat er allemaal gebeurt op de werkvloer. Tegelijkertijd gaat het werk af en toe ook een beetje met mij op de loop en moet ik wat afstand nemen. Dan stop ik met mijn job en begin ik ergens anders. Ik neem jullie heel graag mee op deze tocht. Deze stukjes vind je in de categorie frictie.

Bij fictie vind je de worstelingen van zelfstandig HR-professional Carmen Verstraten, museumdirecteur An Simons en Lise Van Espen, campagnemedewerker bij een milieubeweging.

%d bloggers liken dit: